Prednost PetCooler proizvoda u odnosu na druge proizvode iste namjene je u tome što su PetCooler proizvodi izrađeni od tkanine i punjeni vodenim kristalima.

Ako Vaš ljubimac (pas ili mačka) progrizu PetCooler maramu ili prostirku nema opasnosti od curenja punjenja kao kod proizvoda načinjenih od plastičnih materijala i punjenih gelom.
Uz to, psu ili mački ugodnije je ležati na tkanini nego na plastičnim materijalima.

 

 
 
 

 

 

PetCooler kontakt:

- e-mail: info@pet.cooler-hr.com

 

1.Objašnjenje pojmova
U smislu ovih Općih uvjeta prodaje, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom  internet trgovine PetCooler na adresi , www.pet.cooler-hr.com ,  (u daljnjem tekstu  Pet Cooler ),  tvrtke  Hidro-tim d.o.o., Zagreb, Matije Divkovića 14 (u daljnjem tekstu Prodavatelj).

Ako su u podacima o Kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se Kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom Kupca.

Kupcem se smatra osoba koja naručuje i plaća proizvod, a Primateljem se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, a različita je od osobe Kupca.

2.Osobni podaci i izjava o privatnosti
Sukladno izjavi o privatnosti i sigurnosti podataka, Prodavatelj putem web trgovine Pet Cooler prikuplja samo osnovne podatke, koji su nužni za ispunjavanje međusobnih obaveza  – dostava naručenih proizvoda, te povremeno obavještavanje o novostima iz ponude.

 Prodavatelj prikupljene podatke neće koristiti u svrhe koje nisu navedene ovim Općim uvjetima, koje se protive zakonima RH, niti će ih pod bilo kojim uvjetima prosljeđivati trećim osobama, izuzev po zahtjevu nadležnih državnih institucija.
Prihvaćanjem Općih uvjeta Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni.

3. Naručivanje proizvoda / sklapanje Ugovora
Proizvodi se naručuju odabirom određenih proizvoda putem sustava  Internet  prodaje i  slanjem narudžbe Prodavatelju.
U  sustavu  Internet prodaje, svaki proizvod je evidentiran pod šifrom, te sadržava detalje:

  • -Kratak opis
  • -Cijenu jednog komada  prozvoda s uključenim PDV-om
  • -te posebno navedenu cijenu dostave

Tijekom naručivanja Kupac može proizvoljno odabrati proizvode i količine koje želi. Sustav će automatski izračunati iznos po svakom proizvodu, te ukupni iznos narudžbe s uključenim PDV-om.
Pregledavanjem Narudžbe klikom na link „Vidi košaricu“ Kupac  prije zaključenja narudžbe može korigirati proizvode i količine

Prilikom zaključenja Narudžbe, Kupac je obavezan pročitati i prihvatiti ove Opće uvjete prodaje. Ukoliko to ne učini, Narudžba neće biti prihvaćena.

Ukoliko su sve radnje obavljene u skladu s uputama Internet  prodaje te su prihvaćeni Opći uvjeti prodaje, Kupac će elektroničkom poštom dobiti automatsku obavijest u obliku Narudžbe koja će sadržavati :

  • -popis proizvoda,
  • -naručene količine s cijenama i iznosima
  • -ukupni iznos Narudžbe s PDV-om i uključenom cijenom dostave,
  • -podatke za plaćanje (broj transakcijskog računa Prodavatelja,
  • -obavijest da se Narudžba nalazi u statusu čekanja na obradu.


4. Obrada narudžbe i načini plaćanja
Početak obrade narudžbe ovisi o prispjeću uplate, te o  činjenici da li je narudžba / uplata poslana u okviru radnog vremena ili izvan njega.

4.1 Dostupni načini plaćanja su:

  1. Unaprijed putem Internet bankarstva, općom uplatnicom, nalogom za prijenos (virman) ili uplatom na šalteru banke Prodavatelja.


4.2 Obrada Narudžbe
Obrada narudžbe započet će nakon što uplata s pozivom na broj Narudžbe bude vidljiva na transakcijskom računu Prodavatelja.

5. Raspoloživost
Prodavatelj će onemogućiti sustav naručivanja kada se količina zalihe određenog proizvoda spusti ispod količine od 5 komada, kako bi se izbjegla mogućnost da Kupac naruči i plati proizvod kojeg nema na zalihi, stavljajući  istovremeno obavijest o datumu prispijeća nove količine proizvoda.
Ukoliko se ipak dogodi da Kupac plati proizvod koji u tom trenutku nije raspoloživ na skladištu, potrebno je kontaktirati Prodavatelja putem kontakt obrasca ili telefonom, kako bi se dogovorili o budućoj isporuci ili povratu novca.

6. Dostava
Proizvode je moguće naručiti za dostavu na području Republike Hrvatske odnosno za međunarodnu dostavu, prema uvjetima koji vrijede za svako područje dostave.
Dostava za područje Republike Hrvatske će se vršiti putem Hrvatske pošte d.d. na teret Kupca i plaća se izravno Hrvatskoj pošti d.d. prilikom dostave.
U cijenu proizvoda nije uključena dostava.

Naručeni proizvod Prodavatelj će predati  na dostavu  najkasnije u roku od 14 radnih dana nakon što sredstva budu vidljiva na računu.
AKO SE PROIZVOD KOJI JE UPUĆEN KUPCU ODNOSNO PRIMATELJU VRATI IZ BILO KOJEG RAZLOGA KUPAC SAM SNOSI TROŠKOVE NASTALE ZBOG NE PREUZIMANAJA ISTOG.

Kada Hidro-tim d.o.o.  putem dostavne službe isporuči proizvod Kupcu odnosno Primatelju, Kupac odnosno Primatelj dužan je preuzeti proizvod potpisom na dostavnici, čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen.

7. Rezervacije
Za sve Narudžbe za koje je odabran način plaćanja unaprijed  (Internet bankarstvo, općoa  uplatnica ili nalog za prijenos na transakcijski račun prodavatelja) Prodavatelj  se obavezuje  rezervirati naručene količine proizvoda na skladištu u trajanju od 3 radna dana od primitka Narudžbe
Ukoliko uplata po navedenim Narudžbama nakon isteka 3 radna dana ne bude vidljiva na transakcijskom računu Prodavatelja , a količine na skladištu se nalaze ispod minimalne razine od 10. komada proizvoda,  Prodavatelj ne može jamčiti raspoloživost  proizvoda.

8. Pravo na raskid ugovora
Kupac ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 44. Zakona o zaštiti potrošača.
Ako je dostava iz bilo kojeg razloga izvršena prije zaprimanja obavijesti o raskidu ugovora, Kupac može raskinuti ugovor,  uz plaćanje usluge pakiranja i dostave, navedene na samom računu iste.
Odmah po zaprimanju obavijesti o raskidu ugovora,  Hidro-tim će Kupca e-poštom obavijestiti da je dostava već izvršena i da je obvezan podmiriti usluge pakiranja i dostave, navedene na samom računu iste.
U slučaju kada je ugovor raskinut nakon izvršene dostave proizvoda,  Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod neoštećen i zapakiran u originalnu ambalažu.
Dostava se smatra izvršenom u trenutku kada Hidro-tim preda proizvod dostavnoj službi.
U slučaju raskida ugovora kod plaćanja Internet bankarstvom,  općom uplatnicom, ili virmanskim nalogom, Prodavatelj će uplaćeni iznos koji je dužan vratiti Kupcu umanjiti za iznos Narudžbe koji se odnosi na ugovorni iznos troškova pakiranja i dostave ako su za to ispunjene gore navedene pretpostavke.

9. Reklamacije
Ukoliko isporučeni proizvod ima vidljiv tvornički nedostatak, moguće ga je zamijeniti u roku od 8 dana po primitku.
Pravo na reklamaciju ostvaruje se prema slijedećim uvjetima
•Po primitku proizvoda, a prije prvog namakanja  Kupac ga treba pažljivo pregledati  ukoliko uoči nedostatak e-mailom o istom obavijestiti Prodavatelja.
•Nakon toga proizvod treba zapakirati u original pakiranje te skupa s računom poslati na adresu Prodavatelja:
oHIDRO – TIM d.o.o.
o10000 Zagreb, M. Divkovića 14
•Nakon pregleda proizvoda i utvrđivanja elemenata za reklamaciju, Prodavatelj će  poslati obavijest Kupcu o prihvaćanju, odnosno odbijanju reklamacije, te će, u slučaju prihvaćanja reklamacije poslati Kupcu zamjenski proizvod

Reklamaciji ne podliježu oštećenja na proizvodu nastala zbog neprimjerene upotrebe, nepridržavanja Uputa za upotrebu ili Uputa za održavanje.

10. Primjena Uvjeta prodaje
Korištenjem usluga Pet Cooler webshop-a,  prihvaćate i ove Uvjete prodaje.
Ako niste suglasni s Uvjetima, nemojte koristiti ove stranice niti putem njih naručivati proizvode.

11.  Izjava o odricanju odgovornosti!
Internet stranica PetCooler |www.pet.cooler-hr.com | i  on-line trgovina vlasništvo su tvrtke Hidro-tim, Zagreb.
Sadržaj Internet stranice isključivo predstavlja informacije o proizvodima iz prodajnog asortimana on-line trgovine, izrijekom isključujući promicanje bilo kakvog oblika zlouporabe istih proizvoda.
 Tvrtka Hidro-tim ,Zagreb isključuje osobnu materijalnu i kaznenu odgovornost za slučaj eventualne zlouporabe bilo kojeg od proizvoda iz ponude, korištenjem suprotno namjeni propisanoj na deklaraciji proizvoda.
Osobama mlađima od 18 godina zabranjuje se pristup i kupovina na ovoj stranici.

12. Završne odredbe
Prihvaćanjem ovih Uvjeta prodaje Kupac pristaje na njihove odredbe te prihvaća da one čine sastavni dio ugovora.

Hidro-tim d.o.o.
Matije Divkovića 14, 10000 Zagreb
OIB: 51098089342
direktor: Miljenko Mikić
IBAN HR162 340 009 111 091 9601
PBZ